Αγγελίες Δωρεάν - Αγγελίες πώλησης - Αγγελίες αγοράς

Καλωσήρθες, επισκέπτη! [ Εγγραφή | ΕίσοδοςRSS Feed  | 

Καταχώριση Αγγελίας

Όροι Χρήσης

Ασφάλεια – Ευθύνη

Οποιοσδήποτε χρήστης εγγεγραμμένος στο site μας, μπορεί να καταχωρήσει αγγελίες.

Όλες οι αγγελίες ελέγχονται.

Όλες οι αγγελίες οι οποίες καταχωρούνται στο site, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Κάθε αγγελία καταχωρείται με ευθύνη του χρήστη που την καταχωρεί, ως προς το περιεχόμενο (κείμενα και φωτογραφίες).

Μην καταχωρείτε αγγελίες για λογαριασμό άλλων, για κανένα λόγο (μπορεί να μπλέξετε).

Αποκλειστική ευθύνη για τυχόν παραπλανητικό, υβριστικό, αναληθές περιεχόμενο, ή την χρήση αριθμού τηλεφώνου ή λογαριασμού e-mail, πού δεν του ανήκουν, φέρει ο χρήστης ο οποίος τα δημοσίευσε.

Για τους παραπάνω λόγους, κρατείται αρχείο και με τα στοιχεία σας και την IP σας και παραδίδεται στις αρμόδιες δικαστικές ή εισαγγελικές αρχές εφόσον μας ζητηθούν.

Όλες οι αγγελίες παραμένουν ενεργές 30 ημέρες. Αν θελήσετε μπορείτε να ανανεώσετε την αγγελία σας πατώντας το link που θα περιλαμβάνει το email που θα σας σταλεί κατά την λήξη της αγγελίας σας.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε, αλλάζετε, μετατρέπετε ή και να διαγράφετε τις αγγελίες σας, κάνοντας είσοδο στο site με το username και το κωδικό σας και πηγαίνοντας στο κέντρο διαχείρισης.

Αγγελίες – Περιεχόμενο

Ο συχνός έλεγχος των αγγελιών, γίνεται για την αποφυγή κειμένων με υβριστικό, προσβλητικό, θρησκευτικό ή πορνογραφικό περιεχόμενο, η διαφημιστικών μηνυμάτων. Αν παρατηρηθεί κάτι από τα παραπάνω η αγγελία /ες διαγράφονται αυτόματα και πιθανόν ο χρήστης να μπλοκαριστεί.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας, αν θέλετε οι αγγελίες σας να έχουν σωστά και γρήγορα αποτελέσματα.

* Να τοποθετήσετε την αγγελία σας, στην σωστή κατηγορία που ανήκει.

* Ο τίτλος της αγγελίας να είναι περιγραφικός με αυτό που θέλετε να δημοσιεύσετε.

* Το κείμενο της αγγελίας σας, να είναι απλό και αναλυτικό, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν εύκολα να κατανοήσουν το νόημα.

* Το κείμενο να είναι στα Ελληνικά και όσο το δυνατόν σωστά γραμμένο (ορθογραφικά, συντακτικά).

* Να είσαστε ακριβείς στο τι προσφέρετε ή στο τι ζητάτε, με αναλυτικά χαρακτηριστικά.

* Να περιλαμβάνουν οι αγγελίες σας φωτογραφίες και φροντίστε να είναι αληθινές (ώστε να μην σας κάνουν μήνυση για πνευματικά δικαιώματα).

* Να περιέχει η αγγελία σας τιμή (καλό θα είναι να κάνετε πρώτα μια έρευνα για κάτι αντίστοιχο, ώστε να δείτε που κυμαίνονται οι τιμές, για να έχετε μια ποιο ολοκληρωμένη και σωστή προσέγγισή ενδιαφερόμενων).

Προσοχή

Μην γράφετε στο κείμενο της αγγελίας URL’S, ούτε στοιχεία όπως Επωνυμίες Επιχειρήσεων, Διακριτικούς Τίτλους, Φίρμες, αποτελούν στοιχεία διαφήμισης και θα αφαιρούνται.

Οι αγγελίες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σαν διαφήμιση. Αν θέλετε να διαφημιστείτε μέσω του δικτυακού τόπου iaggelies.gr, μπορούμε να σας βάλουμε κάποιο διαφημιστικό banner, εφόσον πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Το iAGGELIES.GR

  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, προσφέρει ένα αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα αγγελιών. Η χρήση του από οποιονδήποτε, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, δεν πωλεί, η παραχωρεί για κανέναν λόγο και σε κανέναν, στοιχεία των εγγεγραμμένων χρηστών στο σύστημα.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, δεν ευθύνεται για στοιχεία αγγελιών τα οποία αδυνατεί να ελέγξει και να επιβεβαιώσει.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, δεν ευθύνεται για την προέλευση ή την καλή λειτουργία προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αγγελίες, ούτε για τα απαιτούμενα παραστατικά αγοραπωλησιών.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, δεν αγοράζει, δεν πωλεί, δεν ανταλλάσσει κανένα προϊόν ή υπηρεσία, για τα οποία θα ήταν νομικά η φορολογικά υπόχρεος.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, δεν επιτρέπει και διαγράφει αμέσως μόλις υποπέσει στην αντίληψη των ελέγχων, κάθε αγγελία με ύποπτη προέλευση, η αναφερόμενη σε είδη, η υπηρεσίες πού απαιτούν ειδική άδεια, η απαγορεύεται η διακίνηση τους από την Ελληνική και διεθνή νομοθεσία.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής χωρίς προειδοποίηση κάθε αγγελίας, η οποία δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις και δεσμεύσεις.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής χωρίς προειδοποίηση κάθε χρήστη ο οποίος κατ’ επανάληψη δεν τηρεί τα παραπάνω, η διαταράσσει το σύστημα καθ’ οιονδήποτε τρόπο.
  • Ο δικτυακός τόπος iaggelies.gr, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του παρόντος κανονισμού χωρίς υποχρέωση ειδοποίησης.
  • Η χρήση του δικτυακού τόπου http://www.iaggelies.gr, συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

Ευχαριστούμε για την χρήση των υπηρεσιών μας