ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΜΕ 3 ΜΟΝΟ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

 

Αν έχετε βάλει αγγελίες αλλά δεν έχετε δει κανένα αποτέλεσμα, αν έχετε αναθέσει το ακίνητο σας σε μεσίτες αλλά δεν έχετε δει κανένα αποτέλεσμα, μάλλον ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο… το δικό μας μοναδικό τρόπο…

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ


Στην επόμενη σελίδα μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα. Είτε αυτό είναι η τοποθέτηση της αγγελίας σας στα 5 site του εξωτερικού, είτε η φουλ προώθηση του ακινήτου σας μεμονωμένα αλλά και η καταχώρηση των αγγελιών.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ


Αφού αποφασίσατε να κάνετε μια νέα δυναμική προσπάθεια μαζί μας… τότε θα σας ζητούσαμε να βρείτε ή να βγάλετε όσο ποιο καλές φωτογραφίες του ακινήτου γίνεται, να γράψετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του ακινήτου, καθώς να έχετε έτοιμο ένα email και ένα τηλέφωνο, τα οποία θα μπουν για την επικοινωνία μαζί σας.

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ


Εφόσον μαζέψετε το υλικό και μας το στείλετε, αμέσως αρχίζει η διαδικασία των εργασιών από την πλευρά μας, ώστε το αργότερο σε 1 εβδομάδα από όταν παραλάβουμε όλο το υλικό που χρειάζεται, να έχουμε έτοιμες τις αγγελίες σας και αν έχετε κλείσει και μεμονωμένη προώθηση του ακινήτου σας, παράλληλα να ξεκινάει και η προώθηση του.

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ