Είμαι εδώ για σένα...

ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ
ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ
ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ
ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ

Προσοχή: Δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανένα και καμία ότι το ακίνητο του θα πουληθεί 100%, γιατί αυτό πολύ απλά το καθορίζουν πολλοί παράγοντες, όπως είναι η τιμή, η τοποθεσία, η κατάσταση του ακινήτου και φυσικά το σωστό timing δηλαδή η σωστή χρονική στιγμή. Το σίγουρο είναι, ότι αυξάνω κατακόρυφα τις πιθανότητες...

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Το γραφείο μου “KLIK advertising & Promotion” το ξεκίνησα το 1997 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με κύρια εργασία το οτιδήποτε έχει σχέση με διαφήμιση και προώθηση μιας επιχείρησης.

Αναπτυχτήκαμε μέσα σε 5 χρόνια σε όλη την Νότιο Ελλάδα, εξυπηρετώντας πάνω από 2.500 επιχειρήσεις με έντυπη, ηλεκτρονική αλλά και άλλες μορφές διαφήμισης, καθώς και σε οτιδήποτε είχε να κάνει με προώθηση, ανάπτυξη και σύγχρονο μάρκετινγκ. Δημιουργήσαμε συνεργάτες και αποκτήσαμε επαφές και με συναδέλφους σε άλλες χώρες, όπου αυτό βοήθησε ακόμα περισσότερο στο να προσφέρουμε ποιοτικότερη δουλειά.

Η προώθηση ήταν δηλαδή από την αρχή μέσα στις κύριες δραστηριότητες του γραφείου μου, απλά προωθούσαμε προϊόντα και επιχειρήσεις σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Έχοντας λοιπόν την γνώση, για σωστή προώθηση στο εξωτερικό και ανακαλύπτοντας το πρόβλημα που υπήρχε στην Ελληνική αγορά, όσον αφορά την προώθηση ακινήτων που στην πραγματικότητα ήταν ανύπαρκτη, αποφάσισα να ασχοληθώ και να εξειδικευτώ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έτσι από το 2012 έχω αφιερώσει ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι του γραφείου μου, πάνω στο τομέα της προώθησης ακινήτων στο εξωτερικό.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ

Αν δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να πληρώσετε για την καταχώρηση της αγγελίας σας σε 5 χώρες ή την προώθηση της σε 32 χώρες, τότε μπορείτε αν επιθυμείτε να την προσθέσετε μόνοι σας εντελώς δωρεάν, στο EFKERIES.GR. Απευθύνεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά όλο και κάποιοι επιπλέον θα δουν την αγγελία σας.


Αν επιθυμείτε να καταχωρήσουμε την αγγελία του ακινήτου σας, σε 5 νέα site που δημιουργήσαμε γι αυτό το σκοπό και που απευθύνονται σε Ρωσία, Κίνα, Αραβία, Γερμανία και σε όλους τους Αγγλόφωνους του πλανήτη, δεν έχετε παρά να προχωρήσετε σε αγορά της υπηρεσίας αυτής, είτε μέσα από το EFKERIES.GR είτε μέσα από αυτό εδώ το site.

https://www.greekproperties.ru
https://www.greekproperties.cn
https://www.greekproperties.ae
https://www.griechischeimmobilien.de
https://www.opportunitiesgreekproperties.com

Για εσάς τώρα που ψάχνετε ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά, θα σας συμβουλεύαμε να επιλέξετε προώθηση σε 1.700.000 παραλήπτες σε 32 χώρες. Δεν βάζουμε απλά αγγελίες περιμένοντας πότε θα τις δουν, αλλά το στέλνουμε απευθείας και στο e-mail του κάθε παραλήπτη. Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το XATZINIKITAS.COM και να αγοράσετε την υπηρεσία είτε από εκεί είτε από αυτό το site εδώ.


Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, είτε δηλαδή κάνετε δωρεάν καταχώρηση, είτε θέλετε να καταχωρήσουμε εμείς την αγγελία σας σε Ρωσία, Κίνα, Αραβία, Αγγλία κλπ είτε επιθυμείτε να πάρετε το φουλ πακέτο και να κάνουμε προώθηση του ακινήτου σας σε 32 χώρες, εμείς θα σας συμβουλεύαμε τα εξής: Βρείτε ή βγάλτε μόνο καλές φωτογραφίες, φτιάξτε μια σωστή και αληθινή περιγραφή του ακινήτου σας, σκεφτείτε τι στοιχεία επικοινωνίας θέλετε να φαίνονται στις αγγελίες και στην προώθηση… κι έπειτα ξεκινήστε…


ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ